WELCOME^^

23 Dec

taejibg.jpg

WELCOME ^^ SELAMAT DATANG ๐Ÿ™‚

THANKS FOR VISIT AND READ ALL MY FANFIC (TAEJI). JUST BEFORE, THE OLD FANFICS WAS PROTECT BY ME BUT U CAN GET THE PASSWORD IF U ASK ME ๐Ÿ™‚

BTW, ALL FANFICS ON MY BLOG IS CREATED BY ME!! PLZ DON’T COPAS N DON’T BE PLAGIATOR YA ๐Ÿ™‚ JUST BE YOURSELF OK^^

TERIMA KASIH SEMUANYA – THANKS GUYS ๐Ÿ™‚

-ichafasya
Advertisements

6 Responses to “WELCOME^^”

  1. kyuppalovers December 30, 2011 at 11:40 pm #

    Annyeong, aku mau passwordnya tp ga ada twitter. Eotteoke?
    Aku suka bngt sm boram onnie soalnya.

    • chaic December 31, 2011 at 6:28 am #

      oke, passnya ayamonew yah ๐Ÿ™‚

  2. kyuppalovers December 31, 2011 at 10:38 am #

    Gomawo

  3. Nurul January 25, 2012 at 10:49 am #

    Aku jg mau passwordnya chingu,,, tp masalahnya aku lupa password twitter aku chingu… aku suka banget2 sama TaeJi couple… Pokoknya the best couple deh chingu… hehehe… Tolong aku dong chingu, ada gk cara yg lbh gampang buat dapetin passwordnya???? Jebal, Gomawo…

    • chaic January 25, 2012 at 11:41 am #

      buat ff taeji yg baru aku publish, passnya oncha14 ๐Ÿ™‚ bisa kok tanya langsung di wp aku aja atauga lewat fb juga bisa, cumannya aku jarang buka fb hehe. ya tanyanya lewat comment disini aja gapapa^^

      • Nurul Lia Kyu January 27, 2012 at 8:30 am #

        Ahhh… Gomawo… Akhirnya aku bisa baca ff taeji yg baru… Seneng banget… Gomawo yaaaa… Publish ff taeji yang banyak yaaaaa…. aku suka banget sama taeji Couple,,, Sekali lg, Gomawo…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: